SALAM PERKENALAN

SELAMAT DATANG KE FOOD STYLING BLOG YANG DIBENA UNTUK MATAPELAJARAN FOOD STYLING - HTC 640.
DIKESEMPATAN INI SAYA INGIN MENGUCAPKAN RASA SYUKUR SAYA KEHADRAT ILAHI KERANA TELAH MEMBUKA RUANG YANG LUAS UNTUK SAYA MENEROKA ILMU-ILMU BARU YANG TIDAK PERNAH SAYA MIMPIKAN SEBELUM INI.
UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA PENSYARAH-PENSYARAH SAYA TERUTAMA KEPADA EN. ALI B. MOHD NOOR, YANG TIDAK PERNAH JEMU MENCURAH ILMU, MEMBERI PERANGSANG DAN GALAKAN.
KEPADA RAKAN-RAKAN SEKULIAH, SAYA INGIN MEMOHON SERIBU KEMAAFAN JIKA SEPANJANG PEMBELAJARAN INI SAYA MELAKUKAN KESILAPAN DAN MENYINGGUNG PERASAAN KALIAN.

Wednesday, March 10, 2010

Seminar 3 ( Bakery Product)











1 comments:

Ali Mohamad Noor said...

food styling tidak hanya menghias objek makanan semata2. Perlu juga mengambilkira tentang penggunaan props yg bersesuai bagi menzahirkan tema/konsep yang ingin ditonjolkan.